Ga naar de inhoud

Coaching bij Smart-Thinking

Door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, maak je een belangrijke keuze voor jezelf. Als jij nu op een gezonde manier leert omgaan met stress én met jezelf, maakt dat een groot verschil in je dagelijkse leven en voor je gezondheid.

Smart-Thinking hanteert een tarief van €95,- (vrijgesteld van btw) voor een coachsessie van een uur. Heb jij behoefte aan meer begeleiding, maar dan gebruik van onze voordelige pakketten.

Wat ga je doen?

Met coaching van Smart-Thinking leer je jezelf écht kennen. Je krijgt niet alleen inzicht in jouw gedrag, je leert ook begrijpen wat jouw drijfveren zijn en hoe jouw gedrag zich gevormd heeft. Dit lukt natuurlijk niet door alleen vragen te beantwoorden. Je leert ook daadwerkelijk technieken en vaardigheden aan om een verandering te kunnen maken.

Wat levert het op?

Coaching van Smart-Thinking geeft jou inzicht in hoe jouw klachten zijn ontstaan en inzicht in hoe je de klachten zo snel mogelijk kunt verminderen. Je leert kennis en vaardigheden aan waardoor jij ook in de toekomst op een gezonde wijze leert omgaan met stress, zodat jouw klachten nooit meer zo ver kunnen oplopen.

Coach Pakketten

Startpakket

€175


Wil jij snel starten met een voordelig tarief, maar wil je jezelf niet gelijk binden aan een traject?
Maak gebruik van het Startpakket.

Het Startpakket bestaat uit een kennismakingsgesprek, gecombineerd met 2 coachsessies, zodat je gelijk kunt starten met het verminderen van jouw stress klachten.

Heb jij geen specifieke stress klachten, maar zit je toch niet lekker in je vel? Maak gebruik van het Startpakket.

Meer informatie

Snelpakket ⭐

€350


In het Snelpakket krijg jij 4 effectieve coachsessies, waarin wij zo snel mogelijk toewerken naar een praktische oplossing.

Na de 4e sessie weet jij waar jouw uitdaging ligt en welke stappen jij vandaag al kunt zetten om hiermee aan het werk gaan.

Elke sessie is op maat en zal aansluiten bij wat jij op dat moment nodig hebt om verder te komen.

  • Optioneel aan te vullen met een intensief abonnement van 60,- Hiermee ontvang je extra begeleiding en ondersteuning naast je reguliere coaching sessies.

Meer informatie

Basispakket

€540


In het basispakket krijg jij 6 uitgebreide coachsessies, waarin verschillende coachtechnieken, oefeningen en achtergrondinformatie aan jou worden aangeboden. Tijdens deze sessies krijg jij inzicht in jouw dagelijkse patronen en leer je stapsgewijs de verandering te maken die nodig is om weer vrij en ontspannen in het leven te staan.

  • Optioneel aan te vullen met een intensief abonnement van 60,- Hiermee ontvang je extra begeleiding en ondersteuning naast je reguliere coaching sessies.

Meer informatie

Lees de ervaringen zelf

Meer weten of een afspraak maken?

Heb je nog vragen of wil jij graag snel aan de slag? Stuur gerust een berichtje.