Ga naar de inhoud

Jelena van Der Laan - Smart-Thinking - Tarieven

Coaching Startpakket

Heb jij last van stress en wil je hier zo snel mogelijk wat aan doen? Wacht dan niet langer en reserveer gelijk een plek bij jouw coach.

Maak eerst kennis met jouw persoonlijke coach. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je vertrouwen hebt in de begeleiding.

Tijdens de intake wordt in kaart gebracht waar jij tegenaan loopt. Jouw coach maakt een analyse op basis van jouw verhaal en geeft in een adviesgesprek aan welke stappen er nodig zijn om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen. Op deze manier weet jij altijd waar je aan toe bent.

Er wordt gelijk een afspraak gemaakt voor je eerste coachsessie, die ook bij het startpakket hoort. Dat is prettig, omdat je gelijk kunt ervaren hoe de coaching werkt en zodat je gelijk een start kunt maken bij het werken aan jou persoonlijke doelen.

Tijdens de eerste coachsessie wordt er onder andere gekeken naar welke vaardigheden/oefeningen jou kunnen helpen om dit op te lossen. Wat kun jij aanpassen in jouw dagelijkse leven, waardoor de stress klachten snel verminderen.

Startpakket 175,-

Vul onderstaande formulier in dan kunnen we zo snel mogelijk starten.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Wat kun je verwachten

Het Startpakket is een combinatiepakket met een uitgebreide intake en analyse, gevolgd door een adviesgesprek en jouw eerste coachsessie. Je maakt kennis met jouw coach en met de werkwijze van Smart-Thinking. Je krijgt inzicht in jouw hulpvraag en je werkt toe naar afname van jouw klachten.

Wat gaan we doen

Stap 1: Intake

Stap 2: Analyse

Stap 3: Adviesgesprek

Stap 4: Eerste coachsessie

Startpakket aanvragen

    Wat anderen zeggen