Ga naar de inhoud

Familieopstellingen bij Smart Thinking coaching in Schagen

Coaching Snelpakket

Wil jij snel een verandering maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij zo snel mogelijk je stress klachten verminderen, zodat je weer kunt genieten en ontspannen? Kies dan voor het Snelpakket.

In het Snelpakket zal jij in 4 coach sessies werken aan het verminderen van jouw stress klachten. De eerste sessie bestaat uit een korte kennismaking, waarna wij gelijk starten met de coaching. In de volgende sessies leer je waar jouw uitdaging ligt en welke praktische stappen jij kunt zetten om jouw klachten zo snel mogelijk te verminderen.

Snelpakket 350,-

* Optioneel aan te vullen met een intensief abonnement van €60,- Hiermee ontvang je extra begeleiding en ondersteuning naast je reguliere coaching sessies.

Vul onderstaande formulier in dan kunnen we zo snel mogelijk starten.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Wat kun je verwachten

Met het Snelpakket leer je waar jouw klachten vandaan komen en wat je eraan kunt doen om je stress klachten zo snel mogelijk te verminderen, zodat jij weer kunt genieten van jouw leven in plaats van alleen maar bezig zijn met het doorkomen van een week. Vraag het Snelpakket aan met behulp van dit formulier.

Wat gaan we doen

Sessie 1: Kennismaken | Coaching

Sessie 2: Coachgesprek

Sessie 3: Coachgesprek

Sessie 4: Eindgesprek | Stappenplan

Snelpakket aanvragen

    Wat anderen zeggen